Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Ministarstvo kulture
Ministarstvo kultureFakultet likovnih umetnosti
Fakultet likovnih umetnostiFakultet primenjenih umetnosti
Fakultet primenjenih umetnostiMuzej primenjene umetnosti
Muzej primenjene umetnosti

MajdanArt 2010
Peter Hoogeboom

Rođen je 1961, Leiden - Holandija. Diplomirao na Gerrit Rietveld Akademiji u Amsterdamu. Izlagao je u Evropi, Aziji, Australiji, Novom Zelandu, Americi i Kanadi. Radovi se nalaze u muzejskim zbirkama. Dobitnik je mnogobrojnih priznanja u zemlji i svetu.

Anastazija Cepf

Rođena 1981. u Novom Sadu. Završila Master studije na Akademiji umetmosti u Novom Sadu i Master studije u inženjerstvu nakita u Torinu, Italija. Dobitnik je nagrade za dizajn dijamantskog nakita u Parizu.

Marija Dojčinović

Rođena 1986. godine u Beogradu. Završila srednju umetničku školu Tehnoart u Beogradu. Student Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu, odsek primenjeno vajarstvo.

Sonja Mirkov

Rođena 1987. godine u Beogradu. Završila Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu, odsek primenjeno vajarstvo.

Ljubisa Mancic

Rođen 1951. godine u Novom Sadu. Završio Akademiju primenjenih umetnosti u Beogradu, vajarstvo.

Nevena Arsic

Rođena 1979. godine u Beogradu. Diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, odsek primenjeno vajarstvo. Nakit je izlagala u Beogradu, Zagrebu, Beču, Moskvi, Minhenu, Čikagu, Dubaiju i Parizu. Živi u Zemunu. Član je ULUPUDS-a.

Sara Nikolic

Rođena 1988. godine u Majdanpeku. Student Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu, odsek vajarstvo. Učesnik Medjunarodne izložbe "Umetnost u minijaturi" 2010.

Ljubica Jocic Knezevic

Rođena 1973. godine u Beogradu. Diplomirala i magistrirala keramiku na Fakultetu prmenjenih umetnosti u Beogradu. Dobitnik je mnogih nagrada u zemlji i svetu. Ima status slobodnog umetnika. Član je ULUPUDS-a.

Veselin Pejcic

Rođen 1952. godine u Andrijevici - Crna Gora. Završio Akademiju primenjenih umetnosti u Beogradu.

Drago Malenica

Rođen 1964. godine u Majdanpeku. Dizajner nakita i ukrasnih proizvoda. Učesnik MajdanArt-a od 2003 – 2010. godine, kao i Međunarodne izložbe "Umetnost u minijaturi" 2010 – 2011. godine.

Olja Todosijevic

Rođena 1972. godine. Juvelir i dizajner umetničkog nakita. Živi i stvara u Tavankutu – Holandija.

Milica Pavlović

Rođena 1989. u Majdanpeku. Završila II godinu Fakulteta FILUM u Kragujevcu, odsek unutrašnja arhitektura. Izlagala više puta na kolektivnim izložbama u zemlji.

Milica Mihajlovski

Rođena 1985. godine u Majdanpeku. Student Fakulteta primenjemih umetnosti u Beogradu. Učesnik je Međunarodne izložbe "Žene slikari" i "Umetnost u minijaturi" 2010 – 2011. godine!
Početna   |    O nama   |    Majdanpek   |    Vesti   |    Konkursi   |    Arhiva   |    Kontakt   |   

Web Design: Dejan Stojkovic